Over

Melek Atas

Bent u opzoek naar een enthousiaste, geduldige en een flexibele mondhygiëniste? Mijn naam is Melek Atas en ik woon en werk in de binnenstad van Den bosch. Ik hecht veel waarde aan het uitvoeren van comfortabele mondhygiëne behandelingen. Dit doe ik door ruim de tijd te nemen voor de behandelingen onder een genot van klassieke muziek en flexibele tijden aan te bieden. Sinds juni 2019 heb ik mijn eigen mondhygiëne praktijk in de binnenstad waar ik apetrots op ben "Dreams come true".

  • Lidnummer NVM: 997182
  • Kwaliteitsregister: 2000028
  • Big-register: 49927512879

Lorna van Dijk

Mijn naam is Lorna van Dijk. Wanneer je de praktijk van Mint binnenloopt kom je mijn collega Robin of mij tegen. Ik ben een enthousiaste assistent die klaar staat voor al uw vragen wat betreft mondzorg. Ik ondersteun Melek in haar missie om u als patiënt een comfortabele ervaring te geven bij ons vol persoonlijke aandacht. Tevens ben ik voedingsdeskundige en help ik u en uw gezin graag met de beste voeding voor een stralend en wit gebit. Wellicht tot snel!

Robin Weijns

Mijn naam is Robin Weijns. Bij binnenkomst in de praktijk kom je mij tegen. Ik ben een enthousiaste assistent, leergierig en sta altijd open voor uitdagingen. Ik ondersteun Melek om u als patiënt met een stralende lach naar buiten te laten lopen. Daarnaast zit ik in mijn derde jaar van de studie logopedie en is neurorevalidatie helemaal mijn ding. Ik ben gespecialiseerd in slikstoornissen en hierbij komt de mondhygiënist ook vaak om de hoek kijken. Hopelijk mag ik u snel verwelkomen!

Aan mij de eer om de visuele vertaling van deze prachtige praktijk te maken. Een creatieve toevoeging aan een ondernemend team! Ik ben in huis voor de fotografie, grafisch en conceptuele ondersteuning.

Vincent Diks

Apetail B.V.

Mijn naam is Vincent Diks, ik ben websiteontwikkelaar bij Apetail B.V. Samen met Melek hebben wij een moderne en functionele website neergezet die het gevoel van een bezoek aan Mint YDH haarfijn weergeeft, tot in de kleinste details. Werkelijk een ontzettend motiverend project! Heeft u interesse in een website die compleet voor u op maat gemaakt en onderhouden wordt? Neem dan contact op via vincent@apetail.nl.